Robimy przetwory owocowo-warzywne. Wyznaczamy nowe standardy jakości. Stawiamy poprzeczkę wyżej, odkrywamy nowe obszary i zdobywamy je dla dobrego smaku. Postanowiliśmy, że nasze produkty mają być niepowtarzalne. Tak jest trudniej – ale nie schodzimy z tej drogi.
Dobre rzeczy powstają tylko z dobrych rzeczy. Nasze owoce i warzywa pochodzą z Polski, z regionów o długoletniej tradycji uprawy warzyw i owoców. Nasi dostawcy selekcjonują swoje zbiory, a my selekcjonujemy to, co od nich odbieramy.
Naturę i tradycję łączymy z najnowocześniejszą technologią i logistyką. Jako pierwsi w Polsce wdrożyliśmy i certyfikowaliśmy system bezpieczeństwa żywności HACCP połączony z systemem zarządzania jakością ISO 9001. W 2007 roku wdrożyliśmy zintegrowany system bezpieczeństwa żywności i system zarządzania jakością ISO 22000 i ISO 9001. Dla każdego z naszych przetworów opracowujemy specjalne receptury.