Uważasz, że to dobry wybór? Poleć ten produkt Twoim znajomym!
Opis produktu
SKŁADNIKI pulpa z moreli* (morele japońskie*, sól morska), ocet ume su* (morele japońskie*, sól morska, liście shiso*). (*certyfikowany składnik ekologiczny)
OPIS Umeboshi określana jest mianem kiszonej śliwki, jednak w rzeczywistości jest to morela. Pochodzi z Japonii i dostała miano superfood ze względu na swoje zdrowotne właściwości. Swój niepowtarzalny aromat zyskuje dzięki długiemu procesowi fermentacji. Ma wyraźny słono-kwaśny smak. Ocet ume su powstaje w wyniku fermentacji umeboshi (morele japońskie kiszone). W Japonii pasta ume używana jest do sosów, dipów i sushi.
WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g Wartość energetyczna - 102 kJ/24 kcal Tłuszcz - 0,6 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone - 0 g Węglowodany - 2,7 g wtym cukry - 0 g Błonnik - 3,6 g Białko - 0,3 g Sól - 14,2 g
ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.
Produkty widniejące jako dostępne znajdują się w naszym magazynie
Zamówienia można realizować bez rejestracji
Ekspresowa realizacja zamówień
Atrakcyjne ceny wysyłki
Metody płatności: przelew, PayU, pobranie.
Istniejemy od 7 lat
Wielki asortyment : ponad 4000 produktów
Liczne promocje
Darmowa dostawa
Za zakupy dokonane za kwotę 199 zł lub wyższą kwotę dostarczymy za darmo!
Producenci
Produkty najwyższej jakości
Koszyk został zaktualizowany
Strona korzysta z plików cookies w celach statystycznych zgodnie z Polityką Cookies. Możesz samodzielnie określić warunki przechowywania lub dostępu plików cookies w Twojej przeglądarce. Zamknij